Na een periode gewerkt te hebben vanaf verschillende flexibele werkplekken in heel Nederland, gaat @7T9 verhuizen naar de Gasfabriek in Meppel. Dit bijzondere en karakteristieke bedrijven-verzamelpand in het hartje van het mooie Meppel geeft @7T9 de gelegenheid volgende professionele stappen te maken. We hebben hier ruim de gelegenheid om u te ontvangen voor een rustig gesprek. Bovendien biedt de ligging van het gebouw de mogelijkheid om op een paar minuten afstand een goed hapje te eten met elkaar, werken en netwerken! Per 1 maart is @7T9 de nieuwste bewoner aan de Gasgracht 3i, het telefoonnummer blijft hetzelfde.

Bureau B+O Architecten verhuisde in 2008 naar de verwaarloosde en vervallen Gasfabriek in het centrum van Meppel. Architecten Arnoud Olie en Pieter Brink zagen een ruwe diamant in het verpauperde gebouw en met al hun energie, ziel en zaligheid heeft B+O het pand in ere hersteld.

De passie en energie was voelbaar bij andere ondernemers. Naast B+O hebben meerdere bedrijven zich gevestigd in de Gasfabriek: een fotostudio, een advocatenkantoor, een communicatiebureau, een interieurzaak, een stadswerkplaats, een uitgeefpunt van kranten en tijdschriften, nog een architectenbureau, een adviesbureau op het gebied van inrichting en beheer van grond, water en groen, een projectontwikkelaar, een detacheringsbureau voor net-afgestudeerden, een constructeur en een adviesbureau op het gebied van management advies en ondersteuning.

Met de focus op werven, selecteren en het interim inzetten van HBO’ers en academici op gebied van management, sales en marketing is @7T9 een prachtige aanvulling op dit mooie portfolio van bedrijven. De bundeling van competenties geeft synergie en energie, kennis, cultuur en ondernemerschap komen er samen!

Detacheren wordt interim!

Ondertussen is @7T9, door voortschrijdend inzicht, zich ook meer gaan richten op de markt voor interimmers en ZZP-ers. Momenteel zijn we bezig om een aantal concepten te ontwikkelen die aan de ene kant de dienstverlening van @7T9 verbreden en aan de andere kant een grote toegevoegde waarde is voor onze relaties. In de loop van het eerste kwartaal zullen we dat wereldkundig maken.

In dit kader hebben we onze naam veranderd naar @7T9, werven, selecteren, interim, hetgeen een betere weergave is van onze positionering op de arbeidsmarkt. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om binnenkort een kop koffie (of thee) te komen drinken! (wel even bellen)

Tot snel!

Gertjan Holterman

@7T9 werven, selecteren, interim

                                                                                                                                                     Foto: René de Wit

Terug naar overzicht