“Change before you have to” (Jack Welch)

In de huidige arbeidsmarkt heb je steeds vaker te maken met veranderende situaties. De baan voor het leven bestaat niet meer, functies veranderen in hoog tempo. Samenwerkingsvormen zijn ook aan sterke verandering onderhevig, projectmatig werken en korte opdrachten nemen toe. Bovendien maak je zelf ook steeds bewuster keuzes in wat je wilt. Degene die in staat is om mee te veranderen zal beter kunnen acteren in deze nieuwe arbeidsmarkt en meer kansen scheppen voor zichzelf.

AT7T9 helpt je in deze veranderende en continu bewegende arbeidsmarkt. Dat doen we als specialist in werving & selectie door je ambities te bespreken en samen met jou werk te zoeken waar je je goed bij voelt. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de profit-sector. Wij zijn gespecialiseerd in management-, sales- en marketing opdrachten op HBO en WO niveau.

Wat kan je van ons verwachten

  • We bespreken in een persoonlijk gesprek je competenties, ambities en gewenste bedrijfscultuur
  • We maken duidelijke afspraken over de procedures en communicatie
  • Indien mogelijk bespreken we de arbeidsvoorwaarden
  • We onderhouden de relatie en bieden je waar nodig begeleiding in je nieuwe werk
  • Je kan in voorkomende situaties ons netwerk inzetten

Wij gaan graag met je in gesprek

Spreekt onze manier van werken je aan? Bel ons dan op 0522 743123 / 06 83791590 of mail naar info@7T9.nl. Een overzicht van onze afgeronde opdrachten vind je hier.