AT7T9 Extensive

AT7T9 Extensive

De huidige kandidatenmarkt is grillig, de strijd om de juiste nieuwe collega is volop gaande. Het rekruteren van nieuwe medewerkers is daarin een stevige uitdaging en een niet weg te denken kostenpost. De ondernemer die hierin durft te investeren heeft de grootste kans op succes. Voor sleutelposities is de werving en selectie dan ook essentieel, je moet zo weinig mogelijk overlaten aan het toeval. Voor deze trajecten heeft AT7T9 het “Extensive” programma opgezet.

Het gaat hier om (eind)verantwoordelijke functies op management en directieniveau of key-accountmanagement. Voor opdrachten met een jaarsalaris van 100K of meer zetten we standaard het “Extensive” programma in, voor andere opdrachten is dit facultatief.

Speciaal voor deze exclusieve opdrachten hanteren we een uitgebreid pakket waarin een aantal extra diensten zijn opgenomen, uiteraard kan dit op maat gemaakt worden. Het “Extensive” programma kan onder andere bestaan uit:

  • Een 360 graden inventarisatie van de nieuwe werkomgeving
  • Uitgebreide inzet van wervingskanalen op maat
  • De Q4 Profiles Persoonlijke Profiel Analyse
  • Inzet van het digitale capaciteiten assessments
  • Op maat gemaakte dag-assessment met een gerenommeerde partner van AT7T9

Hiervoor betaalt u een vaste “startfee” of “retainer”. Wilt u meer weten over ons “Extensive” programma? Neem dan contact op.

Over Q4 Profiles

Werving & selectie is voor een belangrijk deel mensenwerk maar wordt nog meer maatwerk als je de juiste tools inzet! Het is belangrijk te weten waar de motivatie van de kandidaat op gebaseerd is of welk gedrag je kunt verwachten onder druk. Ook is het van belang te weten wanneer de kans op succes bij een nieuwe collega binnen het team het grootst is. Om een nog beter beeld te krijgen van de slagingskans van een kandidaat zetten wij daarom de Q4 Profiles Persoonlijke Profiel Analyse in. Waarvoor zetten we de analyse in?

Voor de opdrachtgever

De analyse stelt je als opdrachtgever in staat om de persoonlijke stijl en het voorkeursgedrag in verschillende omstandigheden bij de kandidaat te ontdekken. Bovendien kunnen we met Q4 Profiles inzicht geven in de commerciële kwaliteiten van de kandidaat.

Voor de kandidaat

Met Q4 Profiles beschikken we over een uiterst krachtige, praktische en laagdrempelige methode voor het ontdekken van het eigen gedrag van de kandidaat in verschillende omstandigheden. Zo krijgt de kandidaat beter inzich in het persoonlijk handelen in diverse situaties.

Voor ontwikkeling, coaching en teams

We passen onze analyses niet alleen toe binnen werving en selectie, maar ook bij teambuilding en verandermanagement, persoonlijke leiderschapsontwikkeling, timemanagement en studie- of beroepskeuze.

Certified partner

AT7T9 werving & selectie is sinds 2016 Certified Partner van Q4 Profiles en heeft inmiddels ruime ervaring met Q4 Profiles. De combinatie sollicitatiegesprek-Q4 Profiles-rapportbespreking zorgt voor een optimaal proces in de werving & selectie van de kandidaten. De mogelijkheden om in te zoomen op specifieke rollen van de kandidaat, zoals bijvoorbeeld het Motivatieprofiel of de Persoonlijke Commerciële Stijlanalyse bieden extra maatwerk.

Meer weten?

Indien je meer wilt weten over de zeer interessante en diverse mogelijkheden van Q4 Profiles, neem dan contact met ons op 0522-743123/ 0683791590. Om alvast te ontdekken hoe het werkt kan je via onderstaande knop de beknopte analyse doen. Je ontvangt dan een persoonlijk rapport van ons.

Contactgegevens

Zomerdijk 9e
7942 JR Meppel
e info@7T9.nl
t +31 (0) 683 791 590

Contactgegevens

Zomerdijk 9e
7942 JR Meppel
e info@7T9.nl
t +31 (0) 683 791 590