over AT7T9

““Ervaring is vooral van belang als de toekomst er hetzelfde uitziet als het verleden””

Nadat ik de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) had afgerond, een aantal jaren in het buitenland had gewerkt en een avontuur van 3 jaar als ondernemer in de sport had beleefd, koos ik in 1994 voor een carrière in de arbeidsbemiddeling. Een vak waar alles in zit: commercie, organisatie, personeelsontwikkeling en vooral erg veel dynamiek. Na 18 jaar te hebben gewerkt voor mooie organisaties in commerciële, management- en directiefuncties ben ik in 2013 gestart met AT7T9 werving & selectie. Inmiddels is het netwerk van AT7T9 werving & selectie uitgebouwd naar contacten en opdrachtgevers in het hele land. We worden gevonden als het gaat over management, sales, marketing en arbeidsbemiddeling vacatures op HBO en WO niveau.

Ons businessmodel kenmerkt zich door het “nieuwe werken”: als kleine organisatie werken we veel samen met andere gespecialiseerde kleine partijen die toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze dienstverlening. Wij zijn daarbij de coördinerende partij naar onze opdrachtgevers. Ook koppelen we onze relaties aan voor hen relevante partijen uit ons netwerk om zo onderling business te kunnen genereren.

De klanten van AT7T9 werving & selectie bevinden zich in de profitsector, met name MKB bedrijven tot ongeveer 300 medewerkers. Branches waarin we werken zijn de food, IT, techniek, maakindustrie, en zakelijke dienstverlening.

Elke dag gebeurt er wel weer wat nieuws, dat maakt dat we nooit uitgaan van vaste patronen en aannames. Elke dag moeten we scherp zijn! De ontwikkelingen in onze branche gaan snel en zijn boeiend, met name op digitaal gebied. Uiteraard volgen we deze en passen we de relevante technieken toe! Maar ik ben er ook van overtuigd dat ónze grootste toegevoegde waarde zit in de persoonlijke aandacht die we geven aan kandidaten en opdrachtgevers. Ervaar het eens, neem gerust contact op!

Gertjan Holterman, eigenaar AT7T9 werving & selectie

Ik vind het belangrijk om, buiten ons businessmodel om, een maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit doe ik op mijn eigen wijze. In 2012 ben ik gestart met MeppelUnited, een netwerkplatform met inmiddels meer dan 850 leden waar geen geld in om gaat. Elke 2 maanden organiseren we een bijeenkomst waarbij een spreker een arbeidsmarkt-gerelateerd of innovatief onderwerp presenteert, gevolgd door een netwerkmeeting.

Ook ben ik als vrijwilliger actief in diverse besturen zoals ZPMeppel, Stichting Mont Ventoux en de Businessclub van de Golfclub Havelte. Dit houdt me betrokken bij maatschappelijke onderwerpen en biedt weer een ander netwerk.

Daarnaast sponsort AT7T9 zeer regelmatig regionale evenementen die we maatschappelijke relevant vinden of waar we een bijzondere band mee hebben.

Contactgegevens

Zomerdijk 9e
7942 JR Meppel
e info@7T9.nl
t +31 (0) 683 791 590

Contactgegevens

Zomerdijk 9e
7942 JR Meppel
e info@7T9.nl
t +31 (0) 683 791 590