Opdrachtgevers

“The only way you can have an adaptive company is to have adaptive people”

Als ondernemer of manager in de profit-sector acteer je in een sterk bewegende, vaak competitieve, omgeving. De voor jouw organisatie benodigde competenties en vaardigheden ontwikkelen zich in een hoog tempo, bovendien veranderen arbeidsverhoudingen snel. In deze wereld bestaat de werknemer voor het leven vrijwel niet meer. Functies die je enkele jaren geleden nog in jouw organisatie had zijn nu verdwenen. Nieuwe rollen, projectmatig werken en korte, specialistische opdrachten winnen aan ruimte. De organisatie die in staat is om hierin tijdig mee te bewegen en die denkt in mogelijkheden maakt de meeste kans op succes en groei.

AT7T9 werving & selectie zit ook in dit krachtenveld. Aan de ene kant gebruiken we optimaal de beschikbare digitale middelen om een eerste selectie te doen, vaak op harde competenties. Dit vergt ook bij ons dat we kijken naar de nieuwste (digitale) mogelijkheden. Maar daarna komt het aan op empathie, doorvragen, gevoel voor cultuur en inschatten van de klik tussen jou als opdrachtgever en de gewenste kandidaat. Dan wordt het pas interessant. Dáár maken wij als AT7T9 werving & selectie het onderscheid!

We zijn gespecialiseerd in werving & selectie van management-, sales-, marketing- en arbeidsmarktprofessionals op HBO- en WO-niveau binnen het MKB.

Onze dienstverlening voor opdrachtgevers

  • Wij werven, hunten en selecteren kandidaten die een toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie op no cure no pay basis. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om onze dienst AT7T9 Extensive in te zetten. Hiervoor zetten we ons grote landelijke netwerk in dat de afgelopen 30 jaar zorgvuldig is opgebouwd. Indien noodzakelijk werken we samen met collega werving & selectie specialisten om jouw opdracht in te vullen.
  • We voeren gedrags-assessments uit met behulp van de Q4 Profiles persoonlijke analyse. AT7T9 is sinds 2016 certified partner van Q4Profiles, deze methode stelt ons in staat diepgaand in gesprek te gaan met de kandidaten over (veranderend) gedrag in de werksituatie van de kandidaat. We gebruiken deze methode in een “light” vorm in elk sollicitatiegesprek. Ook kunnen we deze inzetten om team-analyses te maken. Ook zetten we deze in om team-analyses te maken.
  • We klankborden, spiegelen met de ondernemer, geven advies en koppelen opdrachtgevers aan relevante contacten binnen ons netwerk. Deze laagdrempelige consultancy is voor onze (toekomstige) opdrachtgevers van AT7T9 werving & selectie beschikbaar.

Contactgegevens

Zomerdijk 9e
7942 JR Meppel
e info@7T9.nl
t +31 (0) 683 791 590

Contactgegevens

Zomerdijk 9e
7942 JR Meppel
e info@7T9.nl
t +31 (0) 683 791 590