Jobs3Recruiters

Jobs4Recruiters, specialist in recruitment voor arbeidsmarktspecialisten

Nederland is koploper in de wereld op het gebied van georganiseerde flexibele arbeid en recruitment. In deze branche hebben we een grote variëteit aan organisaties: uitzendbureaus, detacheringsbureaus, werving & selectie bureaus, headhunters, corporate recruiters. Het goed invullen van vacatures vergt kennis van de branche en professionaliteit. Meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsmarktbemiddeling  maakt Jobs4Recruiters een specialist in deze branche.

Onze opdrachtgevers

Jobs4Recruiters selecteert kandidaten voor de diverse intermediairs: reguliere uitzendbureaus, detacheerders van professionals, werving & selectiebureaus en projectmanagement organisaties. Onder onze klanten bevinden zich de kleinere regionale organisaties, maar ook grote landelijke partijen. Bovendien vinden we de juiste corporate recruiters voor de, meestal grotere, organisaties die een eigen recruitmentteam hebben.

Onze kandidaten

De kandidaten die we spreken hebben diverse functienamen: arbeidsmarktspecialist, (corporate) recruiter, consultant werving & selectie, intercedent, projectmanager, accountmanager detachering, rayonmanager, regiomanager, commercieel manager, (key-) accountmanager, commercieel directeur, operationeel directeur, algemeen directeur. Veel verschillende namen voor een functie met dezelfde dynamiek, namelijk de dynamiek van het zoeken, vinden, matchen, plaatsen en begeleiden van de juiste kandidaten en medewerkers. Of het coachen, managen, aansturen van teams of organisaties. Jobs4Recruiters kent deze dynamiek, zoals deze 25 jaar geleden was, maar vooral ook wat er veranderd is en vandaag aan skills nodig is. De functies waarin we bemiddelen hebben we veelal zelf in de praktijk uitgevoerd.

Zoek je werk of een nieuwe collega in de arbeidsbemiddeling, Jobs4Recruiters is hiervoor dé juiste partner!

Bekijk de vacatures