Mensenwerk met digitale ondersteuning

logo

“Werving & selectie van personeel is puur mensenwerk! Zowel in de nauwe samenwerking met opdrachtgevers als in het zorgvuldige proces samen met de kandidaat. Ervaring is hierin vaak een voordeel maar geen garantie”. Om een nog beter beeld te krijgen van de kandidaat zetten wij daarom Q4 Profiles in. Q4 Profiles stelt ons in staat om de persoonlijke stijl en voorkeursgedrag in bepaalde omstandigheden bij onze kandidaat te ontdekken.

Met Q4 Profiles beschikken we over een uiterst praktische en laagdrempelige methode voor het vergroten van iemands zelfkennis. We kunnen onze analyses niet alleen toepassen binnen werving en selectie, maar ook bij teambuilding, verandermanagement, persoonlijke leiderschapsontwikkeling, commercie, timemanagement en studie- of beroepskeuze. We onderzoeken nooit één of twee dimensies van iemands persoonlijkheid, we kijken altijd naar het totaal. Daarbij wordt niet alleen iemands bewuste gedrag onderzocht, we analyseren ook de onbewuste drijfveren. Want waarom doen we soms het éen, terwijl we eigenlijk het andere willen?

arrows_image

ab9v4048

We hebben bij AT7T9 zelf een gecertificeerde consultant voor Q4 Profiles in huis. De combinatie sollicitatiegesprek-Q4 Profiles-rapportbespreking zorgt voor een optimaal proces in de werving & selectie van uw kandidaten. De mogelijkheden om in te zoomen op specifieke rollen van de kandidaat, zoals bijvoorbeeld de Persoonlijke Commerciële Stijlanalyse bieden u maatwerk.

Indien u meer wilt weten over Q4Profiles, neemt u dan contact met ons op, 0522-743123.

Neem contact op