Wat is de motivatie van uw sollicitant of hoe werk je als team het beste samen?

Q4 Profiles

Werving & selectie van personeel is voor een belangrijk deel mensenwerk maar wordt nog zorgvuldiger als je de juiste tools inzet! Waar is de motivatie van uw kandidaat op gebaseerd of welk gedrag kunt u verwachten onder druk? En ook is het van belang te weten wanneer de kans op succes bij een nieuwe collega binnen uw team het grootst is. Om een nog beter beeld te krijgen van de slagingskans van een kandidaat zetten wij daarom Q4 Profiles in. Q4 Profiles stelt ons in staat om de persoonlijke stijl en het voorkeursgedrag in bepaalde omstandigheden bij onze kandidaat te ontdekken, welke interesses de kandidaat heeft en op basis van welke waarden de kandidaat acteert. Daarnaast kunnen u we met Q4 Profiles inzicht geven in de commerciële sterkten van de kandidaat.

Met Q4 Profiles beschikken we over een uiterst praktische en laagdrempelige methode voor het vergroten van iemands zelfkennis. We kunnen onze analyses niet alleen toepassen binnen werving en selectie, maar ook bij teambuilding, verandermanagement, persoonlijke leiderschapsontwikkeling, commercie, timemanagement en studie- of beroepskeuze. We onderzoeken nooit één of twee dimensies van iemands persoonlijkheid, we kijken altijd naar het totaal. Daarbij wordt niet alleen iemands bewuste gedrag onderzocht, we analyseren ook de onbewuste drijfveren. Want waarom doen we soms het éen, terwijl we eigenlijk het andere willen?

Laat u door ons informeren over Q4 Profiles!

We zijn als AT7T9 sinds 2016 Certified Partner van Q4 Profiles. De combinatie sollicitatiegesprek-Q4 Profiles-rapportbespreking zorgt voor een optimaal proces in de werving & selectie van uw kandidaten. De mogelijkheden om in te zoomen op specifieke rollen van de kandidaat, zoals bijvoorbeeld het Motivatieprofiel of de Persoonlijke Commerciële Stijlanalyse bieden u maatwerk.

Meer weten of alvast zelf doen?

Indien u meer wilt weten over de zeer interessante mogelijkheden van Q4Profiles, neemt u dan contact met ons op, 0522-743123/ 0683791590 of neem via onderstaande knop contact op! Vind je het leuk om alvast een Q4 Profiles analyse te ervaren ga dan naar de “beknopte test”.