“Ervaring is vooral van belang als de toekomst er hetzelfde uitziet als het verleden”

Nadat ik de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) had afgerond, een aantal jaren in het buitenland had gewerkt en een avontuur van 3 jaar als ondernemer in de sport had beleefd, koos ik in 1994 voor een carrière in de arbeidsbemiddeling. Een vak waar alles in zit: commercie, organisatie, personeelsontwikkeling en vooral erg veel dynamiek. Na 18 jaar te hebben gewerkt voor mooie organisaties in commerciële, management- en directiefuncties ben ik in 2013 gestart met AT7T9 werving & selectie. Inmiddels is het netwerk van AT7T9 werving & selectie uitgebouwd naar contacten en opdrachtgevers in het hele land. We worden gevonden als het gaat over management, sales, marketing en arbeidsbemiddeling vacatures op HBO en WO niveau.

Ons businessmodel kenmerkt zich door het “nieuwe werken”: als kleine organisatie werken we veel samen met andere gespecialiseerde kleine partijen die toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze dienstverlening. Wij zijn daarbij de spin in het web. Ook koppelen we onze relaties aan voor hen relevante partijen uit ons netwerk.

De klanten van AT7T9 werving & selectie bevinden zich in de profitsector, met name MKB bedrijven van 5 tot 3000 medewerkers en daarnaast diverse spelers in de arbeidsbemiddeling. Branches waarin we werken zijn de food, IT, techniek, maakindustrie, zakelijke dienstverlening en HR-dienstverlening.

Elke dag gebeurt er wel weer wat nieuws, dat maakt dat we nooit uitgaan van vaste patronen en aannames. Elke dag moeten we scherp zijn! De ontwikkelingen in onze branche gaan snel en zijn boeiend, met name op digitaal gebied. Uiteraard volgen we deze en passen we de relevante technieken toe! Maar ik ben er ook van overtuigd dat ónze grootste toegevoegde waarde zit in de persoonlijke aandacht die we geven aan kandidaten en opdrachtgevers. Ervaar het eens, neem gerust contact op!

Gertjan Holterman, eigenaar AT7T9 werving & selectie