Een bijdrage leveren aan de maatschappij

Verbinding is onze competentie en dat ontstaat in allerlei dagelijkse situaties. Wij vinden het belangrijk om midden in de samenleving te acteren en te ondernemen. Dat begint bij Maatschappelijk Bewust Ondernemen en leidt tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bewust van het gegeven dat we in een steeds meer hybride samenleving leven waarin werk, vrije tijd en maatschappelijke waarde toevoegen steeds meer met elkaar verbonden zijn. Maar ook verantwoord ondernemen door te investeren in de actualiteit en in de toekomst en daarmee kansen te creëren voor onze relaties. Daarom zijn we verbonden met onderstaande maatschappelijke organisaties, maar ook omdat het uit ons hart komt.

De Meppeler Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven. Het bemiddelt in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld). De Meppeler Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat dóet. Het stimuleert bedrijven in de Gemeente Meppel om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te laten zien in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen. AT7T9 investeert wekelijks vier uur in werkzaamheden voor de Meppeler Uitdaging.

MeppelUnited is een zakelijk maatschappelijk platform voor Meppel en de omliggende regio waarbij bedrijven, zelfstandige professionals, werknemers, werkzoekenden en intermediairs hun netwerk en kennis aan elkaar koppelen. De organisatie is ontstaan vanuit de gedachte dat in snel en sterk veranderende maatschappelijke verhoudingen stakeholders hun eigen verantwoordelijkheid dienen te nemen en zo hun waarde kunnen toevoegen aan nieuwe ontwikkelingen binnen de regionale samenleving. AT7T9 is maandelijks betrokken bij het organiseren van de netwerkbijeenkomsten.

Sporttop, een initiatief van Jochem Uytdehaage, werkt mee aan de ontwikkeling van Nederlands sporttalent: de sportambassadeurs van de toekomst. Sporttop biedt de geselecteerde talenten, naast materiële en incidentele financiële steun via het Talentenfonds, ondersteuning door ervaren sporters. AT7T9 sponsort het koppel Fleur Nagengast en Renate Groenewold.

Live in Meppel

Live in Meppel is het Meppeler stadsfestival en vindt elk jaar plaats in september. Traditioneel start Live in Meppel met het Prinsengrachtconcert op de vrijdag. Op zaterdag vindt van het Kidsfestival plaats waarna op zaterdagavond het festival wordt afgesloten met Live in Meppel In Concert. AT7T9 is sinds 2014 sponsor van het evenement.

Cityswim Meppel

City Swim Meppel is gestart in 2016 en groeit uit naar een jaarlijks zwemevenement in de grachten in het centrum van Meppel. De opbrengst van City Swim Meppel gaat naar de Stichting Grote Broer. AT7T9 was sponsor van de eerste editie.

Meppel Culinair

Meppel Culinair is het jaarlijkse culinaire evenement in het Wilhelminapark in Meppel. De Meppeler Horeca presenteert zich tijdens deze dagen maar het is vooral een evenement van verbinding. Het evenement wordt omlijst met muziek en andere optredens. AT7T9 was in 2016 sponsor van Meppel Culinair.

@7T9 sponser PEC Zwolle

De rol van een regionale topclub straalt ook af op de sportbeleving in de regio. De sportieve, maar ook maatschappelijke rol van PEC Zwolle is niet te onderschatten, met name ook de rol die PEC Zwolle United daarin speelt.  Als AT7T9 dragen we hier als bescheiden sponsor in het seizoen 2016-2017 graag onze steen aan bij.

Contact

Zomerdijk 9e
7942 JR Meppel
e   info@7T9.nl
t    +31 (0) 522 743 123
m  +31 (0) 683 791 590