AT7T9 organiseert regelmatig evenementen om zakelijk meerwaarde te bieden aan haar relaties. Het evenement “Talentontwikkeling en Vitaliteit” van 12 april jongstleden is daar een mooi en sprekend voorbeeld van. Met boeiende, pakkende verhalen van oud-topsporters Jochem Uytdehaage en Renate Groenewold en een prachtige bijdrage van de jonge topwielrenster Fleur Nagengast uit Beilen hadden de 60 aanwezigen in het Arcus-gebouw in Meppel een geweldige middag.

Werving en selectie is nauw verbonden met Talentontwikkeling en advies op gebied van HR. Daarom heeft AT7T9 voor dit evenement de samenwerking gezocht met BuroVitaal, die zich weer bezighoudt met vitaliteit op de werkvloer. Het ene kan niet zonder het andere. Op woensdagmiddag 12 april zaten 60 HR specialisten en operationeel eindverantwoordelijke managers in de collegezaal van Arcus om hun kennis te vergroten en om kennis te delen. Bovendien hadden een aantal specialisten op gebied van Talentontwikkeling en Vitaliteit zich bereid getoond om hun expertise te delen vanuit een aantal mini-standjes waar de gasten voor vragen terecht konden.

Topsport en bedrijfsleven

Vanuit de praktijk van de topsport en alles wat daarbij komt kijken op fysiek en mentaal gebied maakten Jochem en Renate een aantal mooie bruggen naar het bedrijfsleven. De oplettende luisteraar kreeg meer dan voldoende stof om toepassingen te genereren in de dagelijkse praktijk van de eigen organisatie. In een mooi samenspel van meer dan een uur wisten Jochem en Renate het publiek op een prettige wijze te boeien met de verhalen over hun overwinningen maar ook over teleurstellingen.

De beide aan Sporttop verbonden oud-topsporters hadden de speciale gast, wielrenster Fleur Nagengast (18) , meegenomen. Sporttop is de organisatie van Jochem Uytdehaage waaraan een groot aantal oud-topsporters zijn verbonden die mentor zijn van een jonge opkomende topsporter, talentontwikkeling in optima forma! Het koppel Renate-Fleur werkt al jaren samen als mentor en “leerling”. Door Fleur te interviewen kreeg Renate de ins en outs van een jonge opgroeiende en zeer gedreven topwielrenster (10 keer Nederlands jeugdkampioen) op een treffende wijze over de bühne. Fleur, niet gewend om voor zo’n publiek haar verhaal te doen, pakte het publiek beet en nam het mee in haar boeiende verhaal van successen en tegenslagen. Vooral de tegenslagen die ze overwonnen had oogsten veel bewondering bij het publiek.

Na afloop was er nog een, uiteraard vitale en gezonde, maaltijd en werden er mooie verbindingen gelegd tussen de aanwezigen. Een geslaagd evenement!

Mocht u ook willen deelnemen aan één van onze georganiseerde evenementen, meld u zich dan via onze contactpagina.

Terug naar overzicht