In 2015, 2 jaar na de start van AT7T9 werving & selectie, waren we toe aan een update van onze “look and feel”. Van rood-zwart gingen we naar de kleuren chique donkerblauw en wit, ons logo werd zoals deze nu nog steeds is en onze spreuken deden hun intrede. Onze lijfspreuk werd “ervaring is vooral van belang als de toekomst er hetzelfde uitziet als het verleden”, andere spreuken waren bijvoorbeeld “change before you have to” en “the only way you can have an adaptive company is to have adaptive people”. De bedoeling was (en is) om je aan het denken te zetten, vaak lukt dat en soms kom je tot mooie nieuwe inzichten!

Nieuwe betekenis

Destijds was de achterliggende gedachte van de titel van dit blog, dat je als werkende met flexibiliteit, bijscholing en aanpassingsvermogen meer kans hebt op een volgende stap op de arbeidsmarkt. Oftewel: “resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst” (die spreuk hebben we overigens niet ;-). De arbeidsmarkt ontwikkelt zich razendsnel, banen veranderen, werkmethodes zijn anders, samenwerkingsvormen worden diverser. Bij een ruim aanbod van personeel op de  arbeidsmarkt wordt vaak een keuze gemaakt voor degene die “met zijn tijd meegaat” of zelfs voorop loopt.

In de krapte van de laatste jaren speelde dit onderscheid minder, dit kwam door een groot capaciteits- en personeelstekort! Sinds Corona is dit snel omgedraaid, anno april 2020 heeft de titelspreuk zijn eigen oorspronkelijke betekenis keihard achterhaald en een nieuwe lading gekregen. “De toekomst ziet er nooit meer uit als het verleden!”

Inspiratie

In zes weken tijd is de wereld geëvolueerd, wat een paar weken geleden nog normaal was ziet er vandaag totaal anders uit. Wie nu niet verandert heeft weinig kans meer, pas je je niet aan dan is er weinig toekomst. Charles Darwin is vandaag weer onze moderne goeroe! Maar wat een diversiteit aan creativiteit en nieuwe initiatieven zien we onder de druk van vandaag! Ik zou ze allemaal kunnen gaan benoemen, maar dat is de laatste weken uitgebreid gedaan in alle mogelijke media.

Heb jij je draai nog niet gevonden? Dan kunnen we er nu misschien een slinger aan geven. Wat we minimaal voor je kunnen doen is je aan het denken zetten! Heb je het juiste recept voor inspiratie nog niet gevonden? Kijk eens naar onze spreuken op deze pagina. Soms helpt het om deze op je bureau te zetten of aan de muur te hangen. Laat je inspireren en vind een oplossing!

Kaartje!

Stuur een mail naar info@7t9.nl met de titel van de spreuk die je aanspreekt, je naam en je adres. We sturen dan de gewenste spreuk (gratis) ingelijst naar je toe! Gewoon doen!

Wil je onze vacatures zien? Ga dan naar het vacatureoverzicht! En bellen mag altijd: 0683791590!

 

Terug naar overzicht