Meppel 29 oktober 2018 – Per vandaag is Nederland een nieuw werving en selectie label speciaal voor functies in de arbeidsbemiddeling rijker: Jobs4Recruiters. Jobs4Recruiters bemiddelt personeel voor de intermediairs in de arbeidsmarkt voor alle functies. Van startende recruiter of intercedent tot commercieel directeur of operationeel directeur. En van 360 graden consultant tot algemeen directeur. Al deze functies vult het nieuwe label op basis van werving & selectie in voor haar collega’s.

Meer kansen op matches

Gertjan Holterman, sinds 6 jaar eigenaar van AT7T9: ” Met Jobs4Recruiters creëren we een gezonde focus op het invullen van vacatures in onze eigen branche. Daarmee houden we ook de positionering van AT7T9 (management, sales en marketing) helder. Met deze specialisatie bieden we onze klanten, kandidaten en opdrachtgevers, een uitgebreider portfolio aan potentiële matches. Voor iedereen in de arbeidsbemiddeling wordt het dus interessanter!”

Waarom een werving & selectie bureau speciaal voor de arbeidsbemiddeling?

Holterman: “Ja, dat is een logische vraag! Kunnen die partijen dat dan niet zelf, zou je zeggen. De arbeidsmarkt is echter heftig in beweging.  De focus op de eigen specialisatie is voor de meeste van onze opdrachtgevers rendabeler dan het werven van je eigen personeel. Er is vaak te weinig tijd voor, met name voor de MKB bedrijven in de arbeidsbemiddeling. Maar ook grote landelijke partijen haken al aan met mooie opdrachten!”

Welcome on board

Wat kan Jobs4Recruiters bieden?

Jobs4Recruiters werkt landelijk en heeft een landelijk netwerk. Holterman: “Ik heb in de 25 jaar in de branche in heel Nederland gewerkt en zelf diverse functies gehad bij verschillende soorten dienstverleners in de arbeidsbemiddeling. Mijn 15 jaar bij USG People resulteert nog dagelijks in contacten met oud-collega’s. Zo blijft het netwerk groeien. Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling biedt de garantie van kennis van de diverse functies, het meebewegen met veranderingen de mogelijkheid om een actueel advies te geven aan opdrachtgevers.”

Wie zijn de opdrachtgevers?

Deze zijn zeer divers. “Onze opdrachtgevers zijn de regionaal sterke specialistische detacheerders. Maar ook de sterk groeiende internationale nieuwkomers in de uitzendmarkt en daarnaast ook de werkmaatschappijen van de top vijf spelers. En natuurlijk elke nieuwe opdrachtgever die zich morgen meldt. We streven de komende jaren naar een groeiende positie in de werving & selectie in de arbeidsbemiddeling branche. In Midden en Noord Nederland naar een leidende rol.”

Terug naar overzicht