Ondernemersgala 2013 in teken van verbinden

MEPPEL – In Meppel vond dinsdagavond het Ondernemersgala 2013 plaats. De avond stond in het teken van ‘verbinden’.

Burgemeester Jan Westmaas benadrukte dit thema tijdens zijn toespraak aan het begin van de avond. In zijn welkomstwoord introduceerde Westmaas de vier nieuwe Meppeler ambassadeurs. In Schouwburg Ogterop waren meer dan driehonderd mensen aanwezig.

Ambassadeurs

Harry Helmich van Univé Meppel, Wim de Kleuver van de Kamer van Koophandel Noord, architect Arnoud Olie en Annemieke Lantink-Lantman, directeur van Nieuwe Zorg Thuis zijn de nieuwe ambassadeurs van Meppel. Zij spannen zich in om Meppel op een positieve manier onder de aandacht te brengen

Tevens werden er diverse awards uitgereikt. De Reestmond Werkgevers Award werd tijdens het ondernemersgala in ontvangst genomen door Bé Veen van Reest Multimedia. Dit bedrijf heeft vestigingen in Meppel en Staphorst en liet Stad & Esch en Lekkerland achter zich in de verkiezingen.

Startersprijs

De Rabobank Startersprijs is dit jaar gewonnen door Gertjan Holterman van @7T9. Dit bedrijf houdt zich bezig met het werven, selecteren, bemiddelen en detacheren van hoger opgeleiden op gebied van management, sales en marketing. Winnaar Gertjan Holterman is tevens initiator van netwerkgroep MeppelUnited, een platform voor werkgevers, werkzoekenden, intermediairs en ZZpers. De trofee, bijbehorend juryrapport en bloemen werden uitgereikt door de winnaar van 2012, Robert de Boer van koffievoordeel.nl (foto).

Bron: krantvoormeppel.nl

Foto: Henri Santing

 

Terug naar overzicht